68747766_1628199957312839_8480918744250449920_o.jpg

L’ESTRUCH FÀBRICA DE CREACIÓ, Sabadell

Cada dijous a partir del 12 de Setembre de 2019 fins el mes de febrer de 2020 amb Adri Mascort.

De 10:30 a 12h

fullsizeoutput_8.jpeg

L’ESTRUCH FÀBRICA DE CREACIÓ, Sabadell

Cada dimarts i dijous a partir del 21 de setembre de 2018 fins el mes de Junyy de 2019 amb Adri Mascort.

De 20:30 h a 22 h

PROPOSTA DE TREBALL PER A UN INTENSIU

Improvisació amb Adri Mascort

Comencem el dia amb una sessió d’improvisació guiada per Adri Mascort. Un treball d’investigació corporal a través de sensacions físiques que permetin alliberar articulacions per tal d’arribar al màxim de les nostres capacitats. A través de la imaginació, podem convertir el cos en una eina pesada que requereix molt d’esforç de treballar o en una eina lleugera i àgil. El treball se centra en la recerca d’aquesta lleugeresa: convertir el cos en aigua o aire, flotar, vibrar i descobrir com el poder de la ment pot jugar a favor o en contra. Una nova perspectiva d’enfocar la tècnica, un nou punt de mira sobre l’estructura del nostre cos.

Pas a dos amb Alba Candil i Laia Bau

L’Alba i la Laia oferiran una sessió de partnering. Depenent del nivell dels assistents, la sessió anirà dels bàsics del pas a dos o directament a exercicis de confiança i escolta. En qualsevol cas, la sessió es construirà de manera que, quan s’arriba a coreografiar un pas a dos (podria ser pas a dos de repertori), els assistents tinguin l’escolta alerta i així el treball pugui ser més fluid. Treballaran exercicis de contrapesos, manipulació, guia, escolta, confiança... a més a més, faran una prèvia per tal d’activar bé el centre i enfortir la musculatura necessària.

Repertori amb Adri Mascort

Durant aquesta última sessió, la Júlia ensenyarà repertori de la companyia o crearà un taller coreogràfic a partir del procés de creació seguit per la companyia. Explicarà de quina manera la coreografia va anar prenent forma i es donarà llibertat als alumnes per a viure un procés creatiu a través de les experiències de la companyia. Durant altres sessions, s’ensenyarà repertori per a que els assistents puguin trobar la seva personalitat a través de les coreografies de la companyia.

PROPOSTA DE TREBALL PER A CLASSES SOLTES

Depenent de la demanda i l’horari, s’utilitzarà un o dos dels formats descrits anteriorment, de la mateixa manera que la persona impartint el workshop.