equip

 
 
Adri expo 03.jpg

ADRI MASCORT

Nascuda a Barcelona, 1991. Després d'adquirir diversos coneixements com estudis de comèdia musical o claqué a Luthier Escola de Dansa, va comensar a formar-se en dansa contemporània a El Magatzem Escola de Dansa l'any 2013, on hi va assistir durant dos anys i mig prenent classes amb Natàlia Vinyes i Montse Llopis. Durant el 2016, va viure durant un any sencer a Israel, assistint al programa Kibbutz Contemporary Dance Company international program, aprenent repertori de KCDC a través de ballarins de la companyia. El Juny 2017 va presentar la seva primera peça, Silence 2.0, a Barcelona i va començar a dirigir i coreografiar els seus propis projectes gràcies al suport de cinc Centres Cívics diferents i d'El Magatzem Escola de Dansa.

El 2019 es treu la titulació de Pilates Matt.Adri expo 01.jpg

ALBA CANDIL

Nascuda a Bogotá, Colombia, 1997. S'ha format amb El Magatzem Escola de Dansa des del 2014 fins el 2017. Mentre formava part de la formació professional, El Magatzem va guanyar dos premis a millor espectacle al concurs Fica't al SAT, organitzat pel Sant Andreu Teatre. Va ser el primer membre de la companyia en participar amb l'associació ARTransforma i actuar amb ells. També ha presentat diversos solos de creació pròpia a Barcelona. Durant el Gener 2018 va participar en el workshop ofert per Los InNato a Costa Rica. 

Va començar a ballar amb la companyia el Setembre 2017 i ha representat Silence 2.0 i Autoretrat. L'Alba treballa en projectes paral·lels com Downfall del col·lectiu Dawalee Collective Dance.

 


Adri expo 06.jpg

LAIA BAU

Nascuda a Barcelona, 1997. Laia es va formar durant un any amb El Magatzem Escola de Dansa, 2014. Posteriorment, va formar part del programa de formació ofert per la companyia CobosMika seads durant dos anys, i ha interpretat diverses peces coreografiades per Olga Cobos, Peter Mika, Miquel Barcelona, Laura Vilar i d'altres... Un cop graduada el Juny 2017, va començar a ballar amb la companyia i formar part d'Autoretrat. Durant el Gener 2018 va viure a Costa Rica participant en el workshop de Los InNato.GRESHMA SALVADOR

Nascuda a la India, 1997. Greshma Salvador s’ha format a El Magatzem Escola de Dansa i Escola Varium de Barcelona, a part d’haver-se format amb Adri Mascort durant la seva juventud. L’any 2019 entra a la universitat London Contemporary Dance School. Ha representat varis espectacles al Sant Andreu Teatre amb la companyia jove de El Magatzem i amb la de Varium, a part de participar en l’espectacle Joseph and the amazing technicolor dreamcoat durant la temporada 2017-2018 al Teatre del Sol, Sabadell. Forma part de l’elenc de Water-fall des de Maig 2019.

HAYLEY ADER

Nascuda a Denver, Colorado, 1991. Hayley Ader es va graduar a la University of Arizona l'any 2013. Va acabar la carrera amb una posició d'aprenent amb la companyia Inaside Chicago Dance Company on hi va ballar durant tres anys. Ha interpretat diverses peces com "Pathways", "Nothing Changes", "The Alarm"... El 2014, va formar part d'un projecte paral·lel amb Thodos Dance Chicago New Dances i va representar "Co-". Al Setembre 2016, es va mudar a Israel per formar part del programa ofert per Kibbutz Contemporary Dance Company. La Hayley va formar part de la peça Silence 2.0 i Autoretrat.

ellen gordon

Nascuda al Regne Unit, 1996. Ellen es va graduar a Millenium Performing Arts School el 2015. Un cop graduada, va cofundar una companyia de dansa, Torgan Dance Company, i va començar a crear els seus propis projectes. El Setembre 2016 es va mudar a Israel per tal de participar al Kibbutz Contemporary Dance Company International Program durant un any. Durant la temporada 2017-2018, ha sigut una de les ballarines de la companyia Jasmin Vardimon 2.

Ellen Gordon és una de les ballarines originals de Silence 2.0.

Jessica Rosin

Nascuda a Estocolm, Suècia, 1991. Jessica es va graduar a Balettakademien Stockholm l'any 2013. Va treballar com a ballarina freelance a Suècia durant anys fins el Setembre 2016 que es va mudar a Israel per al programa de 5 mesos amb la companyia Kibbutz Contemporary Dance Company.

Jessica va formar part de la primera versió de 3 minuts de Silence 2.0 a Israel i va actuar en la seva versió final a l'Estrena't 2017, Casa Groga, Novembre 2017, on la peça va guanyar el premi del públic.

JÚLIA MATAS

Nascuda a Barcelona, 1994. Un cop graduada a l'Institut del Teatre l'any 2015, va assistir durant 5 mesos al Kibbutz Contemporary Dance Company International program a Israel. A part d'interpretar diferents repertoris de KCDC a Israel, ha format part de diversos projectes paral·lels. Va ser la principal ballarina per als videoclips del grup de música Wheels Collective i també ha actuat en diferents espectacles a llocs com el Parc de la Ciutadella, Museu Miró o Museu del Disseny de Barcelona. També ha treballat com a freelance amb diverses companyies de Barcelona, com per exemple, Namaim Dance Company.

Al Setembre 2017 va començar a ballar per a la companyia, com a personatge principal de la peça Autoretrat i dirigint i coreografiant, juntament amb Adri Mascort, projectes com Aran i Aran.

MIREIA CAMPO

Nascuda a Tarragona, 1990. Es va iniciar a la dansa a través del hip hop i dances urbanes, va conèixer la dansa contemporània cosa que la va portar a graduar-se el 2015 a l’Institut del Teatre i actuar per a diferents projectes com Territori de la Utopia a la Fundació Joan Miró o a la Nit dels Museus a la Pedrera, Barcelona. Una vegada graduada va estar un any a Londres, passant per diverses escoles com The Place o Greenwich i formant part també de diferents projectes com The incomplete path amb Ana Gur. Va passar un any a Madrid i va formar part del Laboratorio Coreográfico 180 on va treballar i actuar per a diversos coreògrafs com Sara Sanz, Maria Luisa Arias, Fabian Thomé i Yoshua Cienfuegos. També ha treballat com a ballarina freelance amb diferents coreògrafs com Jesús Rubio per la seva peça Gran Bolero.

El setembre de 2018 s’incorpora a la companyia.