Adri_Logo_final-02.png

Qui som?

"La dansa només és moviment, per tant, tots podem ballar".

- Adri Mascort

 

 

La companyia Adri Mascort és una companyia de Dansa contemporania, amb seu a Barcelona. Va començar el Juny 2017 i des d’aleshores, està treballant en diferents projectes.

La companyia va començar amb l’estrena de Silence 2.0, Juny 2017, dins del marc del festival Maldà en Dansa ofrert pel teatre El Maldà, Barcelona. Posteriorment, la companyia ha seguit guanyant diversos premis, entre ells destaquen “Residencia de creació Institut del Teatre de Vic” al Certamen Coreogràfic Sabadell,  premi “Menina de bronce” otorgat pel festival ADAE, danza y artes escénicas o premi Estren’t de La Casa Groga durant dos anys consecutius.

La companyia compta amb el suport de diverses entitats com Compañía Nacional de Danza, el suport de centres cívics com Guinardó, Tomasa Cuevas, Sant Martí, Cotxeres Borrell, El Sortidor i d’ El Magatzem Escola de Dansa i Color Dansa. 

 

 

Adri Mascort busca explorar idees i dubtes, fer servir el cos com a eina per aconseguir paraules utilitzant el seu pur i honest llenguatge per aconseguir arribar al públic.

"Expressar, crear, imaginar, preguntar-se, trencar, sentir, ballar ... i viure"